aantrekkelijkere pleinen: 110.161 euro

Afterparty-bag

Korte omschrijving

De Afterparty-bag is een zak die waterdicht en goed uitwasbaar is. En die je bij je hebt als je buiten feest, drinkt, eet. Zo kun je je afval gemakkelijk meenemen naar huis en is het ook feest voor wie na je komt.

Wat is het totale budget voor jouw idee?

1000

Wie voert het uit

bewoner(s)

In welke postcodes vindt jouw idee plaats? (meerdere keuzes mogelijk)

2018

Wat ga je doen?

We gaan een zak ontwerpen die er supercool uitziet met een Afterparty-bag boodschap/logo, die je gemakkelijk bij je kunt hebben, die sluitbaar is, waterdicht, uitwasbaar. Een beetje research voor het materiaal. Communicatie om het bekend te maken (Heel plaatselijk in eerste instantie op het plein. De zak zelf moet de rest doen) (foto: bestaande campagne van NY)

Wat is de meerwaarde voor de inwoners van het district Antwerpen?
Welke impact heeft jouw idee na dat ene jaar?

Een proper plein, een betere houding t.o.v. afval (meenemen + sorteren ipv stapelen bij een volle vuilnisbak of laten liggen). Een veiliger plein (nu ligt er vaak glas in een ochtend, op de speeltuin).

Welke valkuilen zie je?

Het uitdelen en mensen ervoor warm maken doen we best in samenwerking met jongerengroepen (bv scouts). Streetcredibility :)

Hoe ga je jouw idee uitvoeren? Welke stappen zet je wanneer?

Ontwerp -> via een illustrator van in de buurt (nog te zoeken) Research materiaal Communicatie -> via buurtkanalen Druk Uitdelen Opvolgen -> SM posts met #afterpartybag Evt. uitbreiden naar andere wijken

Personeelsbudget: VTE verhouding

niet van toepassing of ik weet het niet