Skip to main content
home-page

Posters en flyers voor jouw project

Hier vind je materiaal om zelf promotie te maken voor jouw project(en).

Er zijn posters en flyers van de 5 thema's, in PDF en in Word. Je kan deze posters en flyers downloaden, afdrukken en er digitaal of met de hand de naam van jouw project op schrijven. Hang de posters op, deel de flyers uit en overtuig je buren, vrienden en kennissen om voor jouw project te stemmen. 
Je kan je project ook bekendmaken op sociale media. Wij maakten op onze Facebook- en Instagrampagina één post van elk ingediend idee. Je kan die Facebookpost van jouw project op je eigen Facebookpagina of in een groep delen als je wil.

Wil je graag dat wij je projecttitel digitaal op het promotiemateriaal zetten en voor jou enkele afdrukken maken? Bel of mail ons dan even.

Stemmen kan op www.burgerbegroting.be vanaf maandag 4 september tot en met zaterdag 23 september. Ook zondag 24 september kan je jouw stem laten meetellen tijdens het Burgerbegrotingfestival in zaal Horta. Daarvoor kan je hier inschrijven.

PDF

Klik op de beschrijving of op de afbeelding om het PDF-document te openen en te downloaden.

 

Algemene poster, online stemming en Burgerbegrotingfestival

 

10 flyers, 2 per thema

 

5 posters, 1 per thema

Word

De Word-documenten zijn per thema. Er zijn voor elk thema telkens een poster en 2 flyers. Klik op de naam van het document om het te downloaden.

2 flyers Betere voetpaden

1 poster Betere voetpaden

2 flyers Fietsvriendelijke straten

1 poster Fietsvriendelijke straten

2 flyers Groen in straten en op pleinen

1 poster Groen in straten en op pleinen

2 flyers Meer bomen

1 poster Meer bomen

2 flyers Ontharden

1 poster Ontharden